Diskusjonsforum.no logo

Slow and Steady — En spektakulær historie, om en skilpaddes reise

Innlegget er betalt for, sånn at vi klarer å levere gratis kvalitetsinnhold til deg!

Stilbilde fra spillet slow and steady som viser den farverike verden og alle karakterene

Vi har alle hørt historien, om en skilpadden som kappløp med haren når vi var små, for å fortelle oss om hvor viktig det er å være tålmodig, som spillet er basert på. Dette spillet handler nettopp om det – Tålmodighet.

Litt om spillet:

Selve spillet er gratis på Steam, tar opp cirka 500 MB systemminne, og med litt tukling for å få det til å starte, hadde det mest sannsynlig kunne kjørt på en Windows 95 maskin. Det er bygd i Unity, og har et veldig simpelt valg av 3D sprites, som får det til å gå for et “cute and simple” utseende. 

Spillkarakteren din er en søt liten skilpadde, og du deltar i et kappløp mellom deg selv og en hare. Kontrollene er ekstremt simple, som tilfører at du trenger enten bare tastatur, som da lar deg bevege deg via å trykke høyre piltast, D eller mellomrom. Produsenten beskriver det selv som “Verdens sakteste spill”, og for et spill av denne kaliber, må jeg si at det har den mest utrolige sangen for bakgrunnsmusikk dere noen gang kommer til å høre.

Tastene for å spille slow and steady
Stillbilde fra spillet «Slow and steady», alt grafisk materiell som her er avbildet tilhører dem.

Gameplay:

Om det du ser etter er et avslappende spill, må jeg si at dette er et mesterverk i denne klassen. Alt du trenger å gjøre for å få padden til å gå, er å trykke en knapp, du kan trykke den fort om du har noe oppspent sinne som du har lyst til å slippe løs, eller så sakte som du vil, så du kan ta til deg de utrolig pene siktene av dine dyrevenner i bakgrunnen, samt floraen og de vakre fjellene helt bakerst i bildet.

Den farverike verden i spillte slow and steady
Stillbilde fra spillet «Slow and steady», alt grafisk materiell som her er avbildet tilhører dem.

Spillet har også en god del overraskelser, en av disse kan man se på høyre side av bildet over, en utrolig slu elefant som prøver å få deg til å tro at du er dens venn, bare for å bruke sin gigantiske snabel til å ta fra deg all din hardt opparbeidede progresjon i spillet.

Stilbilde fra spillet slow and steady som viser den farverike verden og alle karakterene
Stillbilde fra spillet «Slow and steady», alt grafisk materiell som her er avbildet tilhører dem.

Historie:

Stilbide fra spillet slow and steady med teksten "interesting story" over
Stillbilde fra spillet «Slow and steady», alt grafisk materiell som her er avbildet tilhører dem.

(Dette er et bilde fra reklamefilmen på steam)

Historien er, utrolig lettfattelig å forstå, du er en skilpadde, som kappløper med en hare, og mange av dine dyrevenner har kommet til løpet for å vise sin støtte og heie på deg. Det er det. Jeg har utsatt mine hender for å komme meg 35 meter gjennom spillet, bare for å bli kastet halve veien tilbake av en alligator, og burde mest sannsynlig se en doktor om den ufyselige smerten som har utviklet seg i min nedre arm.

Helt ærlig, tror jeg at en bedre ide, er å bare plukke opp en brødrene grimm bok, og lese historien der.

Konklusjon:

Spillet er forferdelig, jeg har såre armer og fingre, er emosjonelt utkjørt og har aldri lyst til å se spillet igjen. Mens jeg skriver dette, er jeg i ferd av å avinstallere det, og prøver å finne en måte å ta det vekk fra min Steam library, så jeg ikke trenger å huske det jeg nettopp gikk igjennom.

Gameplay: 1/5

Historie: 2/5

Vanskelighetsgrad: 5/5

Værdt pengene: 5/5

Spesielt for dette spillet

Værdt tiden din: 0/5 ikke pin deg selv

Om du skulle ønske å teste spillet, finner du det her på steam: https://store.steampowered.com/app/1599080/Slow_and_Steady/

Del innlegg

Relaterte innlegg

Bambus i hjemmet og hagen

Introduksjon til bambus Bambus, vitenskapelig kjent som Bambusoideae, er en imponerende og mangfoldig del av gresfamilien, kjent for sin utbredelse

Les mer